Over ons

Onze medewerkers

Binnen ons team zijn een huisarts, twee praktijkondersteuners en een doktersassistente werkzaam: Marcel Staal, Maaike Riemersma, Ika Tedjanegara en Endang Staal.

Neem contact met ons op

Marcel Staal

Marcel Staal heeft 31 jaar geleden de huisartsopleiding aan de Universiteit van  Amsterdam doorlopen. 27 jaar geleden heeft hij  de praktijk van huisarts Herman Dam, destijds gevestigd in het Elthetogebouw in de Javastraat, overgenomen. Voorafgaand aan zijn huisartsopleiding is hij werkzaam geweest als assistent chirurgie, waardoor hij een ruime ervaring in chirurgische ingrepen heeft. Kleine ingrepen worden daarom zonder verwijzing naar de poli in de praktijk zelf verricht: dit bespaart u lange wachttijden.

Maaike Riemersma

Maaike Riemersma

Maaike is Psycholoog met een lange staat van dienst en ruime ervaring. Zij levert zorg aan mensen met psychische of psychosociale problemen. Bij haar kunt u terecht voor onder meer angsten, somberheid, overspanning, werk- en studieproblemen of relatieproblemen. Doordat zij verbonden is aan de praktijk zijn er geen extra kosten zoals een eigen bijdrage aan haar hulp verbonden. U kunt een afspraak maken via dokter Staal.

Endang Staal

Endang Staal-Kusumaningsih

Endang Staal is de doktersassistente. Zij doet het begeleidende werk zoals bloeddruk- bloedsuikermeting, doppleronderzoek, ECG, lengte en gewicht en baarmoederhalsuitstrijk. Wij beschikken over extra diagnostiek zoals 24-uurs bloeddrukmeting, longfunctie, ecg en Doppleronderzoek voor de doorgankelijkheid van de bloedvaten.

Ika Tedjanegara

Ika Tedjanegara

Ika is praktijkondersteuner somatiek. Zij ondersteunt de arts nadat de diagnose is gesteld. Zij heeft de basisartsopleiding in Jakarta in Indonesië voltooid. Zij is dus arts maar is in Nederland opgeleid voor huisartsondersteuner-somatiek. Zij begeleidt en adviseert mensen met chronische aandoeningen, zoals diabetes, astma of hoge bloeddruk. Zij doet dit in nauw overleg met dokter Staal. De huisarts blijft altijd betrokken bij het verloop van uw ziekte.

Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kan voor mensen die in de buurt van de praktijk wonen. Dit zijn de postcodegebieden van 1091 tot en met 1098 en 1018 en 1019. Bij inschrijving beschikken wij graag over uw volledige persoonsgegevens. Verzekeringstechnisch is het noodzakelijk dat u zich dan uitschrijft bij uw vorige huisarts.

Neem vrijblijvend contact met ons op

M Staal Huisarts
Sumatrastraat 84 
1094NJ Amsterdam 


KvK: 34334435

Privacyverklaring

Klachtenregeling

Contactgegevens

020 665 00 06

m.staal@12move.nl

Openingstijden

Telefonisch spreekuur: 10:00 - 11:30 uur (verder op afspraak).

Na 17:00 uur in het weekend blijft de huisartsenpost bereikbaar, bel dan 

088 - 033 06 00.